Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Standardy kwalifikacji zawodowych : teoria, metodologia, projekty

Tytuł:
Standardy kwalifikacji zawodowych : teoria, metodologia, projekty
Temat:
Zawód - normalizacja
Szkolnictwo zawodowe
Rok wydania:
2001
Wydawca:
Warszawa : Instytut Badań Edukacyjnych
Opis fizyczny:
293, [3] s. : mapa, tab., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01100cam|a2200265#i#4500
001 0831900159453
003 CIECH 002
005 20230508115436.8
008 081021s2001#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania310735
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPUL %d BPPUL
080 %a 377
080 %a 331.54
245 0 0 %a Standardy kwalifikacji zawodowych : %b teoria, metodologia, projekty / %c red. Stefan M. Kwiatkowski, Krzysztof Symela.
260 %a Warszawa : %b Instytut Badań Edukacyjnych, %c 2001.
300 %a 293, [3] s. : %b mapa, tab., wykr. ; %c 24 cm.
650 9 %a Zawód %x normalizacja
650 9 %a Szkolnictwo zawodowe
700 1 # %a Kwiatkowski, Stefan M. %e Red.
700 1 # %a Symela, Krzysztof. %e Red.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900159453 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 377 %y Szkolnictwo zawodowe
980 %a 331.54 %y Zawody ogólnie. Systematyka zawodów. Grupy zawodowe. Tworzenie się zawodów
981 1 %a 377:331.54
999 %d iza (14/04/2010) %c iza (14/04/2010 ; 040, 650-) %c iza (22/05/2015 ; 040) %r 2001

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 34919
Sygnatura:
WPUL 377 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies