Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Public relations

Tytuł:
Public relations
Autorzy:
Laermer, Richard
Prichinello, Michael
Temat:
Public relations - poradnik
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Gdańsk : Gdańskie Wydaw. Psychologiczne
ISBN:
838912081X
Opis fizyczny:
252 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01010cam|a2200265#i#4500
001 0831900155902
003 CIECH 002
005 20230508115345.8
008 081021s2004#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 838912081X
035 %a IDWydania303274
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPUL
080 %a 659.4
100 1 %a Laermer, Richard.
245 1 0 %a Public relations / %c Richard Laermer, Michael Prichinello ; przekł. Ewa Jusewicz-Kalter.
260 %a Gdańsk : %b Gdańskie Wydaw. Psychologiczne, %c 2004.
300 %a 252 s. ; %c 21 cm.
650 9 %a Public relations %v poradnik
700 1 # %a Prichinello, Michael.
700 1 # %a Jusewicz-Kalter, Ewa. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900155902 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-89120-81-X
980 %a 659.4 %y Kształtowanie opinii. Public relations
981 1 %a 659.4(083.1)
999 %b es (22/11/2006 15:11:06) %d es (22/11/2006 15:11:07) %c DK (07/01/2015 ; 040, 245) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 36049
Sygnatura:
CZPUL 65 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp
Nr inwentarza:
KSPLO 34253
Sygnatura:
MPLO 34253 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.