Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przewodnik po sztuce uczenia literatury

Tytuł:
Przewodnik po sztuce uczenia literatury
Autorzy:
Bortnowski, Stanisław (1935- )
Temat:
Literatura - nauczanie
Rok wydania:
[2005]
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Piotra Marciszuka Stentor
ISBN:
8389315440
Opis fizyczny:
527, [1] s. : il. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00934nam|a2200253#i#4500
001 0831900154935
003 CIECH 002
005 20230508115331.0
008 081021s2005#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8389315440
035 %a IDWydania318571
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 372.881.116.21
100 1 %a Bortnowski, Stanisław %d (1935- ).
245 1 0 %a Przewodnik po sztuce uczenia literatury / %c Stanisław Bortnowski.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Piotra Marciszuka Stentor, %c [2005].
300 %a 527, [1] s. : %b il. ; %c 25 cm.
504 %a Indeks.
650 9 %a Literatura %x nauczanie
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900154935 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-89315-44-0
980 %a 372.881.116.21 %y Nauczanie języka polskiego
981 1 %a 372.881.116.21
999 %b js (28/08/2008 11:52:23) %d js (28/08/2008 11:50:48) %r 2005

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 40753
Sygnatura:
MMLA 372.881.116.21 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSZUL 19735
Sygnatura:
WZUL 372.881.116.21 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.