Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poradnik autora prac seminaryjnych, dyplomowych i magisterskich

Tytuł:
Poradnik autora prac seminaryjnych, dyplomowych i magisterskich
Autorzy:
Zaczyński, Władysław Piotr
Temat:
Dysertacje naukowe - poradnik
Prace dyplomowe - poradnik
Metodologia
Rok wydania:
1995
Wydawca:
Warszawa : "Żak"
ISBN:
8390310376
Opis fizyczny:
59 s. : wykr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01072nam|a2200277#i#4500
001 0831900152727
003 CIECH 002
005 20230508115259.9
008 081021s1995#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8390310376
035 %a IDWydania318556
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 378.245
100 1 %a Zaczyński, Władysław Piotr.
245 1 0 %a Poradnik autora prac seminaryjnych, dyplomowych i magisterskich / %c Władysław Piotr Zaczyński.
260 %a Warszawa : %b "Żak", %c 1995.
300 %a 59 s. : %b wykr. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 56-57.
650 9 %a Dysertacje naukowe %v poradnik
650 9 %a Prace dyplomowe %v poradnik
650 9 %a Metodologia
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900152727 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-903103-7-6
980 %a 378.245 %y Stopnie naukowe uzyskiwane na podstawie dysertacji. Prace doktorskie i habilitacyjne. Wymagania dotyczące prac (rozpraw) naukowych
981 1 %a 378.245
999 %d iza (28/08/2008 10:12:18) %r 1995

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 33349
Sygnatura:
WPUL 378 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.