Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ponadgraniczne zagrożenie środowiska : fakty o zanieczyszczeniu powietrza oraz o zakwaszeniu

Tytuł:
Ponadgraniczne zagrożenie środowiska : fakty o zanieczyszczeniu powietrza oraz o zakwaszeniu
Temat:
Powietrze - higiena i ochrona
Ochrona środowiska
Rok wydania:
1989
Wydawca:
Sztokholm : Szwedzko-Polskie Towarzystwo Ochrony Środowiska
Opis fizyczny:
44 s. : rys. ; 30 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00985nam|a2200241#i#4500
001 0831900152685
003 CIECH 002
005 20230508115258.5
008 081021s1989#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania319386
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 504
245 0 0 %a Ponadgraniczne zagrożenie środowiska : %b fakty o zanieczyszczeniu powietrza oraz o zakwaszeniu / %c red. Ingvar Bingman ; tł. ze szwedzkiego Eddie Bjelton [et al.].
260 %a Sztokholm : %b Szwedzko-Polskie Towarzystwo Ochrony Środowiska, %c 1989.
300 %a 44 s. : %b rys. ; %c 30 cm.
650 9 %a Powietrze %x higiena i ochrona
650 9 %a Ochrona środowiska
700 1 # %a Bingman, Ingvar. %e Red.
700 1 # %a Bjelton, Eddie. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900152685 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 504 %y Zagrożenia środowiska
981 1 %a 504
999 %b gb (15/09/2008 13:12:29) %d gb (15/09/2008 13:09:50) %r 1989

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
D 2409
Sygnatura:
M 502 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.