Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka

Tytuł:
Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka
Autorzy:
Galata, Stanisław
Temat:
Zarządzanie
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : Centrum Doradztwa i Informacji Difin
ISBN:
9788372517869
Opis fizyczny:
302 s. : mapa, rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01038nam|a2200253#i#4500
001 0831900151559
003 CIECH 002
005 20230508115242.7
008 081021s2007#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 9788372517869
035 %a IDWydania314797
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 65
100 1 %a Galata, Stanisław.
245 1 0 %a Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : %b ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka / %c Stanisław Galata.
260 %a Warszawa : %b Centrum Doradztwa i Informacji Difin, %c 2007.
300 %a 302 s. : %b mapa, rys., wykr. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Zarządzanie
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900151559 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7251-786-9
980 %a 65 %y Organizacja i zarządzanie. Organizacja przedsiębiorstw przemysłowych, handlu, transportu, łączności. Przemysł wydawniczy
981 1 %a 65
999 %b js (03/04/2008 13:19:01) %d js (03/04/2008 13:14:50) %r 2007

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 19362
Sygnatura:
WZUL 65 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.