Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy projektowania narzędzi skrawających wraz z zagadnieniami technologicznymi

Tytuł:
Podstawy projektowania narzędzi skrawających wraz z zagadnieniami technologicznymi
Autorzy:
Górski, Eugeniusz (1924- )
Harasymowicz, Jan
Temat:
Skrawanie - narzędzia i maszyny - projekty - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydaw. Naukowe
Opis fizyczny:
608 s., [1] k. tabl. : rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00974nam|a2200229#i#4500
001 0831900151420
003 CIECH 002
005 20230508115239.1
008 081021s1976#######||||g#|||||000#||pol#|
035 %a IDWydania199968
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 621.9
100 1 %a Górski, Eugeniusz %d (1924- ).
245 1 0 %a Podstawy projektowania narzędzi skrawających wraz z zagadnieniami technologicznymi / %c Eugeniusz Górski, Jan Harasymowicz.
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Naukowe, %c 1976.
300 %a 608 s., [1] k. tabl. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
650 9 %a Skrawanie %x narzędzia i maszyny %x projekty %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Harasymowicz, Jan.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900151420 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 621.9 %y Obróbka skrawaniem (wiórowa). Metody, maszyny i urządzenia
981 1 %a UKD 621.9(075.8)
999 %d mo (24/08/2004 09:41:08) %r 1976

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 15631
Sygnatura:
M 62 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.