Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy pomiaru, konstruowania i ewaluacji testu dydaktycznego

Tytuł:
Podstawy pomiaru, konstruowania i ewaluacji testu dydaktycznego
Autorzy:
Kubielski, Wiesław
Temat:
Nauczanie - metody
Testy
Rok wydania:
2006
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Pedagogicznej TWP
ISBN:
838827872X
Opis fizyczny:
240 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01068nam|a2200265#i#4500
001 0831900151401
003 CIECH 002
005 20230508115239.2
008 081021s2006#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 838827872X
035 %a IDWydania303420
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 371.263
100 1 %a Kubielski, Wiesław.
245 1 0 %a Podstawy pomiaru, konstruowania i ewaluacji testu dydaktycznego / %c Wiesław W. Kubielski ; Wyższa Szkoła Pedagogiczna TWP w Warszawie.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Pedagogicznej TWP, %c 2006.
300 %a 240 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Nauczanie %x metody
650 9 %a Testy
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900151401 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-88278-72-X
980 %a 371.263 %y Testy i sprawdziany dotyczące postępów uczniów w nauce. Różne metody oceny. Pomiar sprawdzający
981 1 %a 371.263
999 %b es (30/11/2006 14:28:29) %d es (30/11/2006 14:24:43) %r 2006

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 34308
Sygnatura:
MPLO 34308 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.