Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy fizjologii żywienia człowieka

Tytuł:
Podstawy fizjologii żywienia człowieka
Autorzy:
Keller, Janusz Stanisław
Temat:
Odżywianie - fizjologia - podręcznik akademicki
Przemiana materii - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2000
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
ISBN:
8372441294
Opis fizyczny:
383 s. : il. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 35316
Sygnatura:
MMLA 61 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 35430
Sygnatura:
WPUL 611/612 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies