Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy dietetyki

Tytuł:
Podstawy dietetyki
Temat:
Dietetyka - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2006
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
ISBN:
8372446970
Opis fizyczny:
236, [1] s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00894nam|a2200253#i#4500
001 0831900151141
003 CIECH 002
005 20230508115235.4
008 081021s2006#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8372446970
035 %a IDWydania302698
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 615.874
245 0 0 %a Podstawy dietetyki / %c pod red. Jacka Bujko.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2006.
300 %a 236, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
650 9 %a Dietetyka %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Bujko, Jacek. %e Red.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900151141 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7244-697-0
980 %a 615.874 %y Dieta jako terapia. Kontrola diety
981 1 %a 615.874(075.8)
999 %b es (24/10/2006 11:10:37) %d es (24/10/2006 11:04:39) %r 2006

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 33784
Sygnatura:
MPLO 33784 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies