Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy biochemii

Tytuł:
Podstawy biochemii
Autorzy:
Kączkowski, Jerzy
Temat:
Biochemia - podręcznik akademicki
Żywność - chemia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
cop. 2005
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320431328
Seria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Opis fizyczny:
463 s. : rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 18655
Sygnatura:
WZUL Biochemia Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies