Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Perspektywy ekologii człowieka

Tytuł:
Perspektywy ekologii człowieka
Autorzy:
Zięba, Stanisław
Temat:
Filozofia ekologiczna
Przyroda - filozofia
Środowisko człowieka
Rok wydania:
2008
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo KUL
ISBN:
9788373636422
Opis fizyczny:
395 s. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00972nam|a2200265#i#4500
001 0831900150059
003 CIECH 002
005 20230508115219.6
008 081021s2008#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 9788373636422
035 %a IDWydania320302
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 113/119:502
100 1 %a Zięba, Stanisław.
245 1 0 %a Perspektywy ekologii człowieka / %c Stanisław Zięba ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Matematyczno-Przyrodniczy.
260 %a Lublin : %b Wydawnictwo KUL, %c 2008.
300 %a 395 s. ; %c 25 cm.
650 9 %a Filozofia ekologiczna
650 9 %a Przyroda %x filozofia
650 9 %a Środowisko człowieka
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900150059 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7363-642-2
980 %a 113/119:502 %y Filozofia ekologiczna
981 1 %a 113/119:502
999 %d iza (02/10/2008 13:32:32) %r 2008

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 19894
Sygnatura:
WZUL Ekologia Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 38910
Sygnatura:
WPUL 502/504 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.