Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O dobrej i złej polszczyźnie

Tytuł:
O dobrej i złej polszczyźnie
Autorzy:
Klebanowska, Barbara
Kochański, Witold
Markowski, Andrzej (1948- )
Temat:
Język polski - poradnik
Rok wydania:
1985
Wydawca:
Warszawa : Wiedza Powszechna
ISBN:
8321402666
Seria:
Biblioteka Miłośników Języka
Opis fizyczny:
351 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01113cam|a2200301#i#4500
001 0831900147533
003 CIECH 002
005 20230508115140.5
008 081021s1985#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8321402666
035 %a IDWydania224524
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPUL
080 %a 811.162.1
100 1 %a Klebanowska, Barbara.
245 1 0 %a O dobrej i złej polszczyźnie / %c Barbara Klebanowska, Witold Kochański, Andrzej Markowski.
260 %a Warszawa : %b Wiedza Powszechna, %c 1985.
300 %a 351 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Biblioteka Miłośników Języka
504 %a Bibliogr. s. 324-325.
650 9 %a Język polski %v poradnik
700 1 # %a Kochański, Witold.
700 1 # %a Markowski, Andrzej %d (1948- ).
830 0 %a Biblioteka Miłośników Języka
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900147533 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-214-0266-6
980 %a 811.162.1 %y Język polski
981 1 %a 811.162.1
999 %b gb (28/03/2008 12:55:20) %d gb (28/03/2008 12:54:45) %c iza (25/04/2015 ; 040) %r 1985

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 29394
Sygnatura:
CZPUL 80 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.