Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nauki pomocnicze historii : od schyłku IV do końca XVIII w

Tytuł:
Nauki pomocnicze historii : od schyłku IV do końca XVIII w
Autorzy:
Szymański, Józef (1931- )
Temat:
Nauki pomocnicze historii - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
615, [1] s. : il., tab. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01056cam|a2200253#i#4500
001 0831900146820
003 CIECH 002
005 20230508115129.0
008 081021s1976#######||||g#|||||000#||pol#|
035 %a IDWydania301212
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPUL %d BPPUL %d BPPUL
080 %a 930
100 1 %a Szymański, Józef %d (1931- ).
245 1 0 %a Nauki pomocnicze historii : %b od schyłku IV do końca XVIII w / %c Józef Szymański.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1976.
300 %a 615, [1] s. : %b il., tab. ; %c 24 cm.
504 %a Indeksy.
521 8 %a Skrypt dla studentów historii.
650 9 %a Nauki pomocnicze historii %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900146820 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 930 %y Nauki historyczne. Nauki pomocnicze historii
981 1 %a 930(075.8)
999 %b DK (28/02/2008 10:55:36) %c DK (31/08/2010 ; 040, 250+) %c DK (31/08/2010 ; 040, 300) %c iza (10/09/2010 ; 040, 260) %r 1976

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 18034
Sygnatura:
CZPUL 93/94 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.