Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Młodzieżowa "podkultura" : studium socjologiczne

Tytuł:
Młodzieżowa "podkultura" : studium socjologiczne
Autorzy:
Dyoniziak, Ryszard
Temat:
Młodzież - kultura - socjologia - Polska
Rok wydania:
1965
Wydawca:
Warszawa : Wiedza Powszechna
Opis fizyczny:
206 s. ; 19 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01096nam|a2200217#i#4500
001 0831900145318
003 CIECH 002
005 20230508115108.2
008 081021s1965#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania302569
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 316.7
100 1 %a Dyoniziak, Ryszard.
245 1 0 %a Młodzieżowa "podkultura" : %b studium socjologiczne / %c Ryszard Dyoniziak.
260 %a Warszawa : %b Wiedza Powszechna, %c 1965.
300 %a 206 s. ; %c 19 cm.
650 9 %a Młodzież %x kultura %x socjologia %z Polska
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900145318 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 316.7 %y Socjologia kultury. Kulturowy kontekst życia społecznego. Antropologia społeczna. Kultura różnych społeczeństw. Cywilizacja. Podkultury. Subkultury. Kultura masowa. Kultury różnych grup. Dynamika kultury. Akulturacja. Zmiana kulturowa. Rozprzestrzenianie się kultury. Sankcje społeczne. Uspołecznianie zachowań.
981 1 %a 316.7
999 %b gb (16/10/2006 11:22:06) %d gb (16/10/2006 11:20:26) %r 1965

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 7448
Sygnatura:
M Patologie Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies