Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mistrzowskie stosowanie czcionek : jak to zrobić?

Tytuł:
Mistrzowskie stosowanie czcionek : jak to zrobić?
Autorzy:
Williams, Robin (1953- )
Temat:
Czcionki - podręcznik
Edytory tekstu - podręcznik
Rok wydania:
cop. 2003
Wydawca:
Gliwice : Wydaw. "Helion"
ISBN:
8373612378
Opis fizyczny:
235 s. : rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01092nam|a2200289#i#4500
001 0831900145133
003 CIECH 002
005 20230508115106.6
008 081021s2003#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8373612378
035 %a IDWydania313863
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 004.4'232
080 %a 655.1/.3
100 1 %a Williams, Robin %d (1953- ).
245 1 0 %a Mistrzowskie stosowanie czcionek : %b jak to zrobić? / %c Robin Williams ; [tł. Anna Witerkowska].
260 %a Gliwice : %b Wydaw. "Helion", %c cop. 2003.
300 %a 235 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
650 9 %a Czcionki %v podręcznik
650 9 %a Edytory tekstu %v podręcznik
700 1 # %a Witerkowska, Anna. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900145133 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7361-237-8
980 %a 004.4'232 %y Edytory tekstu
980 %a 655.1/.3 %y Przemysł poligraficzny. Działalność wydawnicza. Księgarstwo
981 1 %a 004.4'232:655.1/.3
999 %b bt (29/02/2008 11:05:39) %d bt (29/02/2008 11:00:58) %r 2003

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 37044
Sygnatura:
MMLA 004 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.