Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Leksykon sztuki kulinarnej

Tytuł:
Leksykon sztuki kulinarnej
Autorzy:
Halbański, Maciej Erwin (1912-1981)
Temat:
Kucharstwo - encyklopedia
Żywność - encyklopedia
Rok wydania:
1983
Wydawca:
Warszawa : "Watra"
ISBN:
8322501064
Opis fizyczny:
218, [6] s., VIII s. tabl. kolor. : rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 26417
Sygnatura:
CZPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies