Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kultura Śląska między IX a XIII wiekiem

Tytuł:
Kultura Śląska między IX a XIII wiekiem
Autorzy:
Gieysztor, Aleksander (1916-1999)
Temat:
Śląsk - kultura
Rok wydania:
1960
Wydawca:
Katowice : Wydawnictwo Śląsk
Seria:
Biblioteczka Wiedzy o Śląsku. Seria Historyczna ; Nr 4
Opis fizyczny:
23 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01086nam|a2200265#i#4500
001 0831900141920
003 CIECH 002
005 20230508115020.4
008 081021s1960#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania304616
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 94(438).01/.03".../14"
080 %a 008
100 1 %a Gieysztor, Aleksander %d (1916-1999).
245 1 0 %a Kultura Śląska między IX a XIII wiekiem / %c Aleksander Gieysztor ; Śląski Instytut Naukowy.
260 %a Katowice : %b Wydawnictwo Śląsk, %c 1960.
300 %a 23 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Biblioteczka Wiedzy o Śląsku. Seria Historyczna ; %v Nr 4
651 9 %a Śląsk %x kultura
830 0 %a Biblioteczka Wiedzy o Śląsku. %n Seria Historyczna %v Nr 4
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900141920 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 94(438).01/.03".../14" %y Historia Polski do 15 w.
980 %a 008 %y Cywilizacja. Kultura. Postęp
981 1 %a 94(438).01/.03".../14"::008
999 %b jg (23/01/2007 17:12:40) %d jg (23/01/2007 16:52:38) %r 1960

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 1530
Sygnatura:
WZUL 94(438) Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies