Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Istota kultury

Tytuł:
Istota kultury
Autorzy:
Kroeber, Alfred Louis
Temat:
Antropologia społeczna
Indianie - etnografia - Ameryka Północna
Kultura - socjologia
Rok wydania:
2002
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydaw. Naukowe
ISBN:
8301041072
Seria:
Biblioteka Socjologiczna
Opis fizyczny:
387 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01137nam|a2200337#i#4500
001 0831900138439
003 CIECH 002
005 20230508114932.6
008 081021s2002#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8301041072
035 %a IDWydania320360
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
041 0 %a pol %a eng
080 %a 008
100 1 %a Kroeber, Alfred Louis.
245 1 0 %a Istota kultury / %c Alfred Louis Kroeber ; przeł. Piotr Sztompka.
250 %a [Wyd. 3].
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Naukowe, %c 2002.
300 %a 387 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1 %a Biblioteka Socjologiczna
504 %a Indeks.
650 9 %a Antropologia społeczna
650 9 %a Indianie %x etnografia %z Ameryka Północna
650 9 %a Kultura %x socjologia
700 1 # %a Sztompka, Piotr. %e Tł.
830 0 %a Biblioteka Socjologiczna
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900138439 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-04107-2
980 %a 008 %y Cywilizacja. Kultura. Postęp
981 1 %a 008
999 %b es (04/10/2008 10:21:44) %d es (04/10/2008 10:21:46) %r 2002

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 31220
Sygnatura:
MPLO 31220 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies