Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Iskier przewodnik sztuki kulinarnej

Tytuł:
Iskier przewodnik sztuki kulinarnej
Autorzy:
Lemnis, Maria
Vitry, Henryk
Temat:
Kucharstwo
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Iskry
ISBN:
8320700299
Opis fizyczny:
381 s. ; 16 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00892nam|a2200265#i#4500
001 0831900138413
003 CIECH 002
005 20230508114932.0
008 081021s1979#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8320700299
035 %a IDWydania316296
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 641.5
100 1 %a Lemnis, Maria.
245 1 0 %a Iskier przewodnik sztuki kulinarnej / %c Maria Lemnis, Henryk Vitry.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Iskry, %c 1979.
300 %a 381 s. ; %c 16 cm.
650 9 %a Kucharstwo
700 1 # %a Vitry, Henryk.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900138413 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-207-0029-9
980 %a 641.5 %y Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo
981 1 %a 641.5(036)
999 %b js (20/05/2008 13:50:42) %d js (20/05/2008 13:49:34) %r 1979

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 11290
Sygnatura:
WZUL 64 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies