Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia sztuki europejskiej. T. 2, Od renesansu po czasy współczesne

Tytuł:
Historia sztuki europejskiej. T. 2, Od renesansu po czasy współczesne
Autorzy:
Meyer, Peter
Temat:
Sztuka - historia - 15-20 w.
Rok wydania:
1973
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
316, [3] s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01061nam|a2200265#i#4500
001 0831900137576
003 CIECH 002
005 20230508114920.4
008 081021s1973#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania297313
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 7.03(4)(091)
100 1 %a Meyer, Peter.
245 1 0 %a Historia sztuki europejskiej. %n T. 2, %p Od renesansu po czasy współczesne / %c Peter Meyer ; tł. [z niem.] Franciszek Buhl, Janina Ruszczyc, Adam Steiborn.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1973.
300 %a 316, [3] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Indeks.
650 9 %a Sztuka %x historia %y 15-20 w.
700 1 # %a Buhl, Franciszek %d (1935- ). %e Tł.
700 1 # %a Ruszczyc, Janina. %e Tł.
700 1 # %a Steinborn, Adam. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900137576 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 7.03(4)(091) %y Historia sztuki europejskiej
981 1 %a 7.03(4)(091)
999 %b us (17/02/2004 13:23:10) %d us (17/02/2004 13:18:14) %r 1973

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 12028
Sygnatura:
M 7 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies