Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Garibaldi

Tytuł:
Garibaldi
Autorzy:
Wituch, Tomasz (1942- )
Temat:
Garibaldi Giuseppe - biografia
Rok wydania:
1983
Wydawca:
Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im. Ossolińskich
ISBN:
8304015021
Opis fizyczny:
290, [2] s., [24] s. portr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01018nam|a2200289#i#4500
001 0831900135408
003 CIECH 002
005 20230508114846.7
008 081021s1983#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8304015021
035 %a IDWydania248436
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 929 A/Z
080 %a 94(450)
100 1 %a Wituch, Tomasz %d (1942- ).
245 1 0 %a Garibaldi / %c Tomasz Wituch.
260 %a Wrocław [etc.] : %b Zakład Narodowy im. Ossolińskich, %c 1983.
300 %a 290, [2] s., [24] s. portr. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 281-282.
504 %a Indeks.
650 9 %a Garibaldi Giuseppe %v biografia
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900135408 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-04-01502-1
980 %a 929 A/Z %y Biografie indywidualne
980 %a 94(450) %y Historia Włoch
981 1 %a 929 A/Z:94(450)
999 %b mo (06/11/2003 11:26:58) %c mo (06/11/2003 11:26:59) %d mo (06/11/2003 11:26:47) %r 1983

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 26898
Sygnatura:
MMLA 929 A/Z Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSZUL 14083
Sygnatura:
WZUL 929 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.