Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Człowiek i ludzie

Tytuł:
Człowiek i ludzie
Autorzy:
Hamburger, Jean
Temat:
Biologia - zagadnienia
Medycyna - zagadnienia
Rok wydania:
1982
Wydawca:
Warszawa : "Wiedza Powszechna"
ISBN:
8321402887
Seria:
Omega : biblioteka wiedzy współczesnej , 0208-9653 ; 374
Opis fizyczny:
111, [1] s. ; 19 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01146nam|a2200337#i#4500
001 0831900130429
003 CIECH 002
005 20230508114722.8
008 081021s1982#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8321402887
035 %a IDWydania257857
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
041 0 %a pol %a fre
080 %a 61
080 %a 57
100 1 %a Hamburger, Jean.
245 1 0 %a Człowiek i ludzie / %c Jean Hamburger ; [z fr. tł. Aleksandra Blinowska].
260 %a Warszawa : %b "Wiedza Powszechna", %c 1982.
300 %a 111, [1] s. ; %c 19 cm.
490 1 %a Omega : biblioteka wiedzy współczesnej , %x 0208-9653 ; %v 374
534 %a Oryg.: "L'homme et les hommes" 1976.
650 9 %a Biologia %x zagadnienia
650 9 %a Medycyna %x zagadnienia
700 1 # %a Blinowska, Aleksandra. %e Tł.
830 0 %a Omega ; %v 374
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900130429 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-214-0288-7
980 %a 61 %y Medycyna
980 %a 57 %y Nauki biologiczne
981 1 %a 61:57
999 %b us (01/07/2004 10:45:17) %d us (01/07/2004 10:44:25) %r 1982

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 25431
Sygnatura:
WPUL 57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies