Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Tytuł:
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Autorzy:
Babicz-Zielińska, Ewa
Temat:
Żywność - chemia - podręcznik akademicki
Żywność - technologia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
cop. 2007
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
9788320432763 t.3
9788320432725 całość
Opis fizyczny:
246 s. : rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 39091
Sygnatura:
MMLA 66/69 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 49115
Sygnatura:
M 54 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies