Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia analityczna

Tytuł:
Chemia analityczna
Autorzy:
Kealey, David
Haines, Peter J
Temat:
Chemia analityczna - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2005
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
8301143355
Seria:
Krótkie Wykłady
Opis fizyczny:
XII, 383 s. : rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01030nam|a2200289#i#4500
001 0831900129501
003 CIECH 002
005 20230508114705.0
008 081021s2005#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8301143355
035 %a IDWydania315004
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 543
100 1 %a Kealey, David.
245 1 0 %a Chemia analityczna / %c D. Kealey, P.J. Haines ; z jęz. ang. tł. Małgorzata Galus.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2005.
300 %a XII, 383 s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490 1 %a Krótkie Wykłady
650 9 %a Chemia analityczna %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Haines, Peter J.
700 1 # %a Galus, Małgorzata. %e Tł.
830 0 %a Krótkie Wykłady
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900129501 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-14335-5
980 %a 543 %y Chemia analityczna
981 1 %a 543(075.8)
999 %b js (09/04/2008 13:55:14) %d js (09/04/2008 13:42:58) %r 2005

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 17572
Sygnatura:
WZUL 54 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSZUL 17586
Sygnatura:
WZUL 54 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies