Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

ABC gastronomiczne

Tytuł:
ABC gastronomiczne
Autorzy:
Pilz, Herbert
Temat:
Gastronomia - terminologia - słownik
Rok wydania:
1980
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN:
832080020X
Opis fizyczny:
266 s. : il. ; 19 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00812nam|a2200241#i#4500
001 0831900126239
003 CIECH 002
005 20230508114600.4
008 081021s1980#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 832080020X
035 %a IDWydania300581
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 641
100 1 %a Pilz, Herbert.
245 1 0 %a ABC gastronomiczne / %c Herbert Pilz.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 1980.
300 %a 266 s. : %b il. ; %c 19 cm.
650 9 %a Gastronomia %x terminologia %v słownik
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900126239 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-208-0020-X
980 %a 641 %y Żywność. Przyrządzanie potraw
981 1 %a 641
999 %b DK (14/04/2008 12:31:56) %r 1980

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 23750
Sygnatura:
MMLA 64 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 22496
Sygnatura:
CZPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies